mandag 17. november 2008

Dagene flyr, planer fremover

Hei alle sammen!

Jeg er veldig glad for at dere nå virkelig er i full fart og opplever og lærer enormt mye. Det som nå skal skje, er at dere skal få noen oppgaver av meg for å konkretisere kompetansemålene. I dag går det ut en e-post til alle arbeidsgiverne deres med lenke til bloggen. Da er det bra at dere har oppdatert den. Dette dokmentet er jo det viktigste vi har for gjennomføring av prosjektet.

Allerede nå har Caroline i 2. klasse levert noen relevante spørsmål. De er:

- Hva skjer til neste år?
- Hva skal leveres inn etter denne perioden?

Det som skjer til neste år, er at dere også kan velge utplassering da. Hvis arbeidgiveren din synes du er en grei person å ha på jobb, så grei og nyttig at du får praksisplass til neste år - ja, slå til! Får dere en sommerjobb i mellomtiden, så er jo alt som det skal være!

I slutten av perioden og før eksamen skal dere gi en presentasjon av prosjektet deres som vi skal arrangere i skolens auditorium. Spørsmålet kommer på et tidspunkt hvor jeg foreløpig ikke har plottet ut en dato, men det får dere beskjed om. Da vil det være naturlig at dere lager en presentasjon etter eget hode, men noen hjelpemidler kan være PowerPoint eller at dere legger noe ut på nett. I fjor hadde vi en analog presentasjon med stearinlys, så her er det bare deres tanker som setter begrenseningen for hva dere vil formidle om tiden i utplassering til medelever og lærere på skolen.

Jeg håper dette var god nok informasjon enn så lenge. Følg med på bloggen i uken, så blir det lagt ut en oppgave, senest onsdag. Jeg sender også en e-post om dette.

:-) Annicken

Ingen kommentarer: