fredag 26. november 2010

DAGENE PÅ JOBBEN OG PÅ SKOLEN

Det er på dette tidspunktet i utplasseringsprosjektet at vi har oppnådd spennende resultater. Vi ser at elevene som har jobb viser større forståelse for de oppgavene de gjennomfører på skolen. På nåværende tidspunkt kan læreren komme til å tenke: "Hva skal jeg gjøre nå, da?" Elevene klarer seg selv, viser gode resultater og forståelse av arbeid og læring gjennom å gjennomføre kompetansemålene, hva kan jeg tilføre?

Det er nå på tide å etablere at det kommer en teorioppgave som skal leveres før jul.

Oppgaven blir naturligvis lagt ut her når elevene har det på sitt travleste - alle lærere skal sikre seg underlag for karakterer før jul. Så her er det bare å stå på.

Før oppgaven blir lagt ut, skal det skrytes litt. Her har jeg sakset et klipp av arbeidsstedet til en av elevene våre, og flere nyheter fra de utplassertes arbeid vil bli publisert her i ukene som kommer. Nyhetene vil også bli publisert via skolens hjemmesider. Vi må jo benytte anledningen til å skryte av det vi driver med. Denne nyheten er noen uker gammel, men vi tar den med likevel. TV2 Skole er etablert, og her har vi en av våre elever utplassert. Det er vi stolte av. Veldig inspirerende å tenke over at noen fra MK på Nannestad vgs faktisk er med på å bidra med sine ideer og forslag her. Dette tror vi blir bra.

Ingen kommentarer: