torsdag 2. april 2009

STOPP PRESSEN!

Et lengre innlegg som handler om overskriften, vil komme. Men nå gjelder det å formidle til dere at dere kan stoppe å oppgradere bloggene deres og istedet konsentrere dere om å lage en flott presentasjon. Presentasjonen skal gjøres den 17 april, altså uka etter påske.

Dere skal holde et foredrag i 10 minutter. Dere kan selv velge hvilken form dere vil lage presentasjonen i; det kan være video, Power Point, en lydfil, bilder, en webside - ja, som dere skjønner, så er det kun deres egen fantasi og erfaring som setter begrensningene.

Caroline Midlien er prosjektleder for presentasjonen og har hatt ansvar for å booke auditoriet, sende ut informasjon, snakket med arbeidsgiverne for å høre om de kommer, hun har snakket kjøkkenet så vi får servering til en hyggelig avslutning. Hun vil også være ansvarlig når dere skal / vil ha en gjennomgang / teste presentasjonen deres før fredag den 17.

SØRG FOR Å HA EN PLAN B!

Alt som kan gå galt, vil gå galt. Det er en huskeregel man alltid skal ha i hodet, kanskje det tekniske utstyret kneler når dere skal holde presentasjonen, hva gjør dere da?

Jeg gleder meg til å se og høre, og flere av arbeidsgiverne kommer, så dette blir bra!

God påske til dere alle sammen.

:-) Annicken

Ingen kommentarer: