fredag 10. februar 2012

BØLGEN!

Dette er en gledens dag. I denne dagen kulminerer de siste hendelser innenfor utplassering. Hendelsen som utløser dette blogginnlegget er at Eirik har fått seg ny utplasseringsplass hos TV8 Romerike. Ikke rart det, når han nylig avsluttet en utplasseringsperiode hos Rubicon. Les bloggen til Eirik her.

Eirik fikk jobb hos TV8 i dag. En gledens dag.
En annen glede vi kan meddele på jobb med D-bloggen i dag, er at Sophie i annen klasse også har fått jobb samme sted. Men intervjuene har foregått helt separat. Det betyr at elevene våre har gjort seg bemerket og gjennomført en vellykket søkeprosess. Vi er stolte!

3D-design av Petter Granheim
En annen stolthet vi må presentere, er at vår hardtarbeidende og fremtidige 3D-designer Petter har fått lov til å sette foten innenfor hos selskapet Snow Castle Interactive. Det at en som jobber med 3D-design har fått en utplasseringsplass i et selskap er banebrytende. I flere år har vi hatt elever ved skolen her som ikke har fått plass i et slikt selskap. Vi har tolket det dithen at disse selskapene har vært i tidlig startfase og dermed ikke hatt overskudd til å ta inn praktikanter. Men dette beviser at nye tider kommer, og ikke minst til Petter; den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Gratulerer. 
Flere utplasseringer i de siste ukene!

Jonas Kraggerud i Laidback studios
Jonas, som har valgt lyd i TLB, har også fått seg utplasseringsplass i Laidback Studios. Det tok også lang tid for Jonas å få til dette, og det er fordi musikk- og lydbransjen sjelden har kapasitet til å ta inn elever i praksis. Hvorfor? Fordi mange slike studioer er enkeltmannsforetak, og ikke jobber like intenst hele tiden. Mange har prosjekter i en periode, så er det lenge stille. Det er få større selskaper som jobber med lyd. Da er det i så fall lydlegging av reklamefilm/film. Ikke mange selskaper som driver med det, og de er ofte selskaper som holder seg litt i bakgrunnen i bransjen. Så Jonas, veldig bra jobbet å få en fot innenfor her!

Med andre ord; en dag for veilederne å klappe seg selv på skulderen! Ikke sant, Camilla?

1 kommentar:

Per Balch-Barth sa...

Bra jobbet alle sammen, MK er best, ingen protest!