lørdag 25. september 2010

ALLE FÅR JOBB!

Når elever står på og er ambisiøse, er det en glede å være veileder. Alle gode råd og tips blir fulgt i prosessen, og det viser resultater. En arbeidsgiver som en elev har vært i jobbmøte med, kunne fortelle at det er mange skoler som har utplasseringselever, men at de ikke nødvendigvis lærer elevene å lage en skikkelig søknad eller å ta kontakt på skikkelig vis. Vårt prosjekt fikk positiv tilbakemelding i denne sammenhengen, og dermed står vi ut i mengden. Det er en viktig tilbakemelding vi tar med oss, og som bekrefter at opplegget vårt fungerer tilfredsstillende og "etter boka".

I disse dager pusler de siste elevene med detaljer rundt jobb-engasjement, og før høstferien er alle ganske sikkert ute i jobb. Det er faktisk rekord for utplasseringsprosjektet. Gratulerer til alle involverte.

Til alle de som har lyst til å vite mer om hva de kan gjøre med utdanning, kan de finne ut av på denne flotte nettsiden, Shift, som Sigve kom med på fredag. Den er ganske genial.

Da vil jeg - litt høytidelig - benytte anledningen til å presentere en "vente-film" som Clas og Sigve har laget mens de venter... Vee-eldig morsomt.

Ingen kommentarer: