onsdag 31. desember 2008

ENDA FLERE MULIGHETER!


Kjære elever (høytidelig).

Julen er over og nyttår står for tur. Innsatsen frem til nå har vært enestående og gruppen ”utplassering” har vist store og synlige resultater. Fortsett med det når det nye året setter inn. Mine kommentarer på bloggene deres skal dere ta vare på. Likeledes skal dere fokusere videre på at alle oppgaver og en stor del av kommunikasjonen oss i mellom skjer over hovedbloggen, her.

I det nye året blir det fortsatt litt skole og en del arbeid på jobben, og i tiden som kommer vil jeg komme på besøk på arbeidsplassene deres. Dette skal vi avtale nærmere.

Målsetningen i halvåret som kommer vil foruten å jobbe å lære mer på arbeidsplassen, være å forberede seg til presentasjonen til våren. Det vil si at en lekse dere skal ha utover året, er å samle gode øyeblikk som kan beskrive tiden dere har hatt på jobben. Husk at dere også skal ha tilnærming til oppgavene gjennom kompetansemålene, fokus på språk og formulering som til sist skal gjøre en sensor stum av beundring. Det neste er å prøve å få en avtale om sommerjobb, enten der dere jobber eller i et annet firma.

Når disse nødvendigheter er sagt, vil jeg si at ”utplassering” er et utrolig morsomt prosjekt å jobbe med, og at dere har vist stor entusiasme og fremgang når dere bare kom over den aller vanskeligste kneika, som det å søke jobb helt i starten.

Det er ikke bare nyttår som representerer en ny start. Det nye man ønsker seg i livet kan begynne når som helst. Det bestemmer man helt selv. For noen er nyttår et bedre sted å starte på nytt enn for andre, men vi er alle forskjellige og arbeider helt individuelt. Til sommeren vil vi alle oppleve en avslutning og en ny start for mange. La oss rette blikket dit.

Gratulerer med individuelle resultater, og så ønsker jeg dere herved et fremgangsrikt 2009. (Når det gjelder bildet jeg har valgt, kan dere gi følgende en tanke: hvor mye arbeid og presisjon ble nedlagt i å brenne av dette fyrverkeriet?)

GODT NYTTÅR!

☺ Annicken

1 kommentar:

Caroline M. sa...

Hallo. Veldig vanskelig å få tak i deg! Har sendt deg mail ang. Smallfilm. Og på førstkommende fredag (i morgen), skal jeg ta teoriproven til bil og klarer ikke å komme meg fra lillestrøm til nannestad før skolen er ferdig. Drar derfor rett hjem og tar kontakt med tv2 derfra.

Mvh. Caroline Midtlien